top of page

Ontmoet het team van Voetbalschool Lelystad

Daan & Guus_edited.jpg

Veldtrainers

Daan & Guus Terhorst

Wij hebben de voetbalschool gestart met de gedachtegang dat ieder kind extra zou moeten kunnen trainen met veel persoonlijke aandacht voor ieder kind!! 
Beide hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij verschillende jongens en meiden teams. Wij zijn op dit moment beide ook actief als trainer binnen SV Lelystad ‘67. 
Naast ervaren en gediplomeerde trainers maken wij ook gebruik van stagiaires om hun ook zo te kunnen helpen bij de ontwikkeling als voetbaltrainer.

Veldtrainer

Casper Fennema

Beste ouders en spelers van de voetbalschool, 


Mijn naam is Casper Fennema, ik ben 23 jaar oud en kom op zondag Guus en Danielle ondersteunen bij de trainingen van de voetbalschool. In het dagelijks leven werk ik als Onderwijsassistent op 2 basisscholen in Emmeloord en verder geef ik samen met Guus ook training aan de JO17-1 bij SV Lelystad 67. Verder ben ik in bezit van UEFA C Youth diploma en start ik dit seizoen met UEFA B Youth opleiding omdat ik als trainer graag elke keer mezelf weer verder wil ontwikkelen. Mocht je nog vragen hebben of iets van me wil weten, dan hoor ik het graag!!

Image 002.jpeg
Het team: Team
Michanderoo Procvence..JPG

Veldtrainer

Michanderoo Provence

Hallo, Momenteel ben ik actief als jeugdtrainer bij SV Lelystad '67. Zelf ben ik iemand die heel erg gedisciplineerd is en dagelijks het beste uit mezelf wil halen.

Met veel plezier zal ik op vrijdag en zondag ondersteuning bieden bij de trainingen van de voetbalschool om het beste uit elk kind te halen.

Stagiare

Raiko Zwaagstra

Hallo,

Raiko Zwaagstra..JPG
Het team: Team
bottom of page