Ontmoet het team van Voetbalschool Lelystad

Daan_edited.jpg

Veldtrainer

Daan Terhorst

Danielle is een gedreven, kundige trainer die vanaf het begin betrokken is bij de VSL.

Daan heeft veel ervaring opgedaan met training geven en begeleiding van voetbalteams bij diverse verenigingen. Zij zal zich voornamelijk bezighouden met de meiden van de VSL. Daarnaast is Danielle de huisfotograaf van de voetbalschool.

Veldtrainer

Guus Terhorst

Guus is een gedreven trainer met technisch en tactisch inzicht van een niveau die je zelden ziet.

Hij heeft jaren ervaring als trainer bij diverse voetbal verenigingen. Op dit moment is Guus naast trainer bij de voetbalschool ook trainer van een jeugdelftal bij SV Lelystad.

Guus is een ervaren trainer bij zowel de jongens als de meiden.

Guus.jpg
 
Ivano.jpg

Veldtrainer

Ivano Tiebesl

Ivano Tiebesl is geboren op 29 juli 1998 te Lelystad. Sinds zijn vijfde levensjaar is Ivano actief binnen de sport voetbal. Vanaf zijn vijfde tot zijn achttiende actief als speler van Sv. Lelystad,67 en zijn laatste 2 jaar als speler van Batavia’90. Vanaf zijn zestiende actief als voetbaltrainer. Ivano heeft ervaring binnen het trainersvak opgedaan bij Sv.lelystad’67, Batavia’90 en mocht mee kijken in de keuken van Almere city.

Ivano heeft zijn UEFA C diploma behaald. Naast dat hij trainer is heeft hij zijn MBO niveau 4 Sport&Bewegen afgerond, vanaf september gaat Ivano beginnen aan zijn HBO studie de CALO.

Ivano is samen met Ronald Larson en Pet Zegstroo de grondlegger van VSL. Ivano zal ervoor zorgen dat de visie en de technische ontwikkeling van de speler word bewaakt. Hij houd zich voornamelijk bezig met de technische ontwikkelingen van de spelers, en door zijn gedrevenheid en enthousiasme krijgen de spelers hier enorm veel vertrouwen van.