Ontmoet het team van Voetbalschool Lelystad

Daan & Guus_edited.jpg

Veldtrainers

Daan & Guus Terhorst

Wij hebben de voetbalschool gestart met de gedachtegang dat ieder kind extra zou moeten kunnen trainen met veel persoonlijke aandacht voor ieder kind!! 
Beide hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij verschillende jongens en meiden teams. Wij zijn op dit moment beide ook actief als trainer binnen SV Lelystad ‘67. 
Naast ervaren en gediplomeerde trainers maken wij ook gebruik van stagiaires om hun ook zo te kunnen helpen bij de ontwikkeling als voetbaltrainer.

Veldtrainer

Casper Fennema

Beste ouders en spelers van de voetbalschool, 


Mijn naam is Casper Fennema, ik ben 23 jaar oud en kom op zondag Guus en Danielle ondersteunen bij de trainingen van de voetbalschool. In het dagelijks leven werk ik als Onderwijsassistent op 2 basisscholen in Emmeloord en verder geef ik samen met Guus ook training aan de JO17-1 bij SV Lelystad 67. Verder ben ik in bezit van UEFA C Youth diploma en start ik dit seizoen met UEFA B Youth opleiding omdat ik als trainer graag elke keer mezelf weer verder wil ontwikkelen. Mocht je nog vragen hebben of iets van me wil weten, dan hoor ik het graag!!

Image 002.jpeg
 
Image 001.jpeg

Stagiare

Tim van Haren

Hoi ik ben Tim van Haren ik ben 17 jaar oud en doe de opleiding sport en bewegen Harderwijk. Ik zit nu in mijn tweede leerjaar en loop stage bij vsl om mijn training te verbeteren en het beter maken van voetballers.

Stagiare

Raiko Zwaagstra

Ik ben Raiko Zwaagstra , 15 jaar en woon in Lelystad

Ik doe de opleiding sport en bewegen op het Deltion college in Zwolle.


Vanaf mijn 5e zit ik al op voetbal. Ik heb eerst 7 jaar bij SVL gevoetbald, waar ik Guus en Danielle heb leren kennen. Ik ben toen 3 jaar overgestapt naar Batavia, waar Guus 2 jaar mijn trainer is geweest. Nu voetbal ik dit jaar weer bij SVL en kwam ik weer in contact met Guus en Danielle. Zo kwam ook de vraag of ik bij Guus stage kon lopen en dat was meteen akkoord. Ik loop nu op maandag stage bij de jongens onder de 9 o.l.v. Guus en op zondag bij de voetbalschool van Guus en Danielle.

Ik ga hier met veel plezier naar toe, de voetbalschool is een leuke afwisseling op de stage-uren van de maandag. Op maandag train je een team en op zondag zijn het individuele spelers die beter willen worden in voetbal en/of techniek.

Zelf voetbal ik nu in de JO17-1 en speel ik het liefst als centraal verdedigende middenvelder. Ik vind het leuk om mijn kennis, voetbalervaring en enthousiasme nu over te brengen naar andere jongeren.

Image_edited.jpg