top of page

Trainingstijden

Trainingen: Tekst

Trainingstijden

Vrijdag  van 16:00 - 17:00 uur.  privetraining obv 1:1

Vrijdag  van 17:00 - 18:00 uur.

training groep 1

Vrijdag  van 18:00 - 19:00 uur.

training groep 2

Zondag van 10:00 - 11:00 uur.

training groep 1

Zondag van 11:15 - 12:15 uur.

training groep 2

Trainingen: Openingstijden

Trainingen

Trainingen: Cursussen

Visie

Als je beter wilt worden in voetballen zul je veel moeten trainen. Investeren heet dat met een mooi woord. Investeren in tijd en in jezelf.

Alleen zo wordt je een betere speler of speelster, want met stilzitten groeit alleen het gras.

Voetbalschool Lelystad heeft trainers in huis die jouw motivatie om beter en beter te willen worden heel goed begrijpen. Zij zullen je, door passende en stimulerende leerprogramma’s te ontwikkelen, verder op weg helpen. Alle medewerkers van VSL hebben zo hun eigen expertise en doen alles in volledige samenwerking. Die bundeling en mix van kwaliteiten zijn de ideale ingrediënten voor de speler of speelster met de juiste focus. Pak deze EXTRA trainingsmogelijkheid. Voetbalschool Lelystad is er voor iedereen.

We willen je graag ontmoeten!

Missie


Middels plezier en veiligheid in de training kinderen te leren voetballen en daarbij de eigen vaardigheid te ontdekken, waardoor groei als speler en speelster mogelijk wordt.

Doelgroep

Voetbalschool Lelystad is er voor iedere speler en speelster mits hij of zij de juiste motivatie meebrengt. Je mag van ons alle kwaliteit vragen en verwachten, maar je zult ook zelf kwaliteit moeten meebrengen. Opletten, durven en niet opgeven als niets in één keer lukt. Nee, dan begint het eigenlijk pas. Bij VSL wordt je gestimuleerd en uitgedaagd en als je toe bent aan een volgende stap in niveau zullen we niet onnodig wachten, maar je direct weer een nieuwe uitdaging voorschotelen. Vanaf 5 jaar tot 18 jaar kom je in kleine groepjes te trainen en heb je de garantie van veel aandacht. Wil je nóg meer trainen en de volledige aandacht krijgen, dan bestaat er de mogelijkheid om privétraining aan te vragen. Kortom, VSL leert niet alleen de basisprincipes van het voetballen, maar levert ook maatwerk. Behoor jij tot de bovengenoemde leeftijdscategorie dan ben je van harte welkom bij VSL. Wel of geen lid van een voetbalvereniging, echt iedereen is op het juiste adres. Daar zorgen wij wel voor!

Individueel

Zoals je in het vorige kopje kon lezen, is VSL hét ideale adres voor spelers en speelsters die serieus aan de slag willen gaan. Talent of beginner. We starten in de Voetbalschool en werken dan in fases toe naar meer academische lesstof. Hoe we dat doen zul je zelf moeten ervaren, maar je zult versteld staan van je eigen kwaliteiten terwijl je nu nog niet weet dat je die kwaliteiten bezit. Door het uitgekiende en gevarieerde leerprogramma in de academie zul je enorme stappen gaan maken in ontwikkeling en ben je dan toe aan een nog grotere stap, dan is het maatwerkprogramma met meer specialisme iets voor jou. Daarbij moet je denken aan het verbeteren van je handelingssnelheid, je coördinatie en stabiliteit. Ook krachtoefeningen kunnen we aanbieden in het maatwerkprogramma en zelfs oefeningen helemaal gericht op jouw positie in het veld kunnen we aanbieden bij VSL. Centrumverdedigers, opkomende backs, middenvelders en aanvallers we kunnen je oefeningen aanleren die je mee gaat nemen de wedstrijd in.


Zien we jou terug op het sportpark Langezand? Het zou een verstandige beslissing zijn!

Informeer snel naar de vele mogelijkheden van VSL.

bottom of page